Lindewijck | 166 appartementen

Het project bestaat uit 166 appartementen verspreid over 4 blokken en verdeel in meerdere typen bestaande uit 2 tot 4 kamer appartementen in diverse indelingen. Elk appartement beschikt over een woonkamer/keuken 1 of meerdere slaapkamers, toilet, badkamer, berging en terras resp. balkon.
De appartementen zijn bestemd voor starters, meerpersoonshuishoudens en senioren in de huur-en koopsector.

De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en worden aan de buitenzijde in de oost-, zuid en
west gevels voorzien van zonnewering d.m.v. screens. De gebruiksruimten worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem middels een WTW unit, die de woonkamer en slaapkamers voorzien van verse buitenlucht en afzuiging via de keuken, berging en natte groepen.

De appartementen worden aangesloten op een technische ruimte op de begane grond voorzien van 6 warmtepompen met 1 verdeler, 1 buffervat warmte en 1 buffervat die door middel van een distributiesysteem de vloeren in alle appartementen voorziet van warmte en koeling. De stroomvoorziening t.b.v. de warmtepompen wordt gerealiseerd door zonnecollectoren op alle platte daken in het project. Op het dak van blok A staan dry-coolers opgesteld t.b.v. de koude opwekking. Voor de individuele tapwatervoorziening wordt in de berging een boosterwarmtepomp geplaatst.

Voor het parkeren voor de bewoners zijn 107 pp aanwezig in een afgesloten parkeergarage onder de daktuin. De overige parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers zijn aanwezig op een naastgelegen openbaar parkeerterrein, geschikt voor 144 parkeerplaatsen.

Ons kenmerk: WAC21-08-01